White clips

DKK288,95

Beskrivelse

Farve: White

Til: 20×200 mm, 22×300 mm og 20×40 mm

Stk./pk.: 100

Varenummer (SKU): DB 2027441 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Beskrivelse hvide clips

Farve: White

Til: 20×200 mm, 22×300 mm og 20×40 mm

Stk./pk.: 100

De hvide clips bruges til at holde dit led lys på plads for at sikre at at ledningen gemmes væk så der kun kommer fokus på det smukke hegn og led lys.

Stort udvalg af kvalitets komposit produkter og mange års erfaring – Velkommen til Kirkedal Hvide clips

Kirkedal Komposit (WPC = Wood Plastic Composite) terrasse og hegn er CE mærket, det gør at forbrugeren kan føle sig tryg ved produktet, og at det er lavet under ordentlige forhold. Ved hjælp af de nyeste teknologier og de bedste ingredienser, kan forbrugeren være sikker på at få et materiale af højeste kvalitet og dermed det mest perfekte resultat for terrasse eller hegn.

Kirkedal Komposit har sine egne unikke fordele og udseende. Der findes ikke et lignende produkt på markedet. Alle ordre leveres igennem lagerførende tømmerhandlere.
Kirkedal har et stort udvalg til terrasse og hegn. Med to produktgrupper inden for komposit, går det hele op i en højere enhed. Alle ordre leveres igennem lagerførende tømmerhandlere.

Komposit rådner ikke, har ingen synlige knaster der falder ud, ingen svindrevner, ingen harpiks og revner ikke med tiden. Kirkedal Komposit har med sine unikke materialer og processer opnået styrke til det skandinaviske klima og kan ikke angribes af råd, svamp eller insekter.

TOP