Kirkedal terrasse “Solid” – HARDWOOD

kr.279,80

Beskrivelse

Farve: Hardwood

Dimension: 18×130 mm

Længder: 4000 mm

Forbrug pr.m2: 7,41 mtr

anti-slip_testet

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Træ brædder i mørkt træ

Træ brædder i mørkt træ til terrassegulv hos Kirkedal Komposit.

Farve: Hardwood

Dimension: 18×130 mm

Længder: 4000 mm

Forbrug pr.m2: 7,41 mtr

Dette smukke terrassegulv passer perfekt til dig, der ønsker at terrassen skal være en forlængelse af stuen. Brædderne tilfører terrassen en nordisk og moderne stil, og er samtidig en naturtro farve der medfører en hyggelig stemning.

 

Træ brædder i mørkt træ til terrassegulv

 

Stort udvalg af kvalitets komposit produkter og mange års erfaring – Velkommen til Kirkedal

Komposit

Kirkedal Komposit (WPC = Wood Plastic Composite) terrasse og hegn er CE mærket, det gør at forbrugeren kan føle sig tryg ved produktet, og at det er lavet under ordentlige forhold. Ved hjælp af de nyeste teknologier og de bedste ingredienser, kan forbrugeren være sikker på at få et materiale af højeste kvalitet og dermed det mest perfekte resultat for terrasse eller hegn.

Kirkedal Komposit har sine egne unikke fordele og udseende. Der findes ikke et lignende produkt på markedet. Alle ordre leveres igennem lagerførende tømmerhandlere.
Kirkedal har et stort udvalg til terrasse og hegn. Med to produktgrupper inden for komposit, går det hele op i en højere enhed. Alle ordre leveres igennem lagerførende tømmerhandlere.

Komposit rådner ikke, har ingen synlige knaster der falder ud, ingen svindrevner, ingen harpiks og revner ikke med tiden. Kirkedal Komposit har med sine unikke materialer og processer opnået styrke til det skandinaviske klima og kan ikke angribes af råd, svamp eller insekter.

Yderligere information

Længde

4 m, 6 m

TOP