Kirkedal terrasse “Solid” GREY

DKK279,80DKK419,70

Beskrivelse

Farve: Grey

Dimension: 18×130 mm

Længder: 4000 mm og 6000 mm

Forbrug pr.m2: 7,41 mtr

anti-slip_testet

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Grå terrassegulv

Grå terrassegulv hos Kirkedal Komposit i træ.

Farve: Grey

Dimension: 18×130 mm

Længder: 4000 mm og 6000 mm

Forbrug pr.m2: 7,41 mtr

Dette smukke terrassegulv passer perfekt til dig, der ønsker at terrassen skal være et stilfuldt tiltag til huset. Brædderne tilfører terrassen en nordisk og moderne stil, men træet tilfører samtidig terrassen en hyggelig stemning.

Vi står naturligvis altid til tjeneste med råd og vejledning omkring dit køb. Læs også gerne denne artikel fra Bolius, da den kan have svarene på nogle af de spørgsmål du har i forbindelse med etablering af ny terrasse: https://www.bolius.dk/terrasser-af-trae-19205/

Vi hjælper gerne med montering af din nye terrasse, men hvis du hellere vil kaste dig over et gør-det-selv projekt, kan denne artikel være yderst brugbar: https://www.bolius.dk/typiske-fejl-naar-du-laver-terrasse-16872/

Grå terrassegulv

 

Stort udvalg af kvalitets komposit produkter

og mange års erfaring – Velkommen til Kirkedal

Komposit

Kirkedal Komposit (WPC = Wood Plastic Composite) terrasse og hegn er CE mærket, det gør at forbrugeren kan føle sig tryg ved produktet, og at det er lavet under ordentlige forhold. Ved hjælp af de nyeste teknologier og de bedste ingredienser, kan forbrugeren være sikker på at få et materiale af højeste kvalitet og dermed det mest perfekte resultat for terrasse eller hegn.

Kirkedal Komposit har sine egne unikke fordele og udseende. Der findes ikke et lignende produkt på markedet. Alle ordre leveres igennem lagerførende tømmerhandlere.
Kirkedal har et stort udvalg til terrasse og hegn. Med to produktgrupper inden for komposit, går det hele op i en højere enhed. Alle ordre leveres igennem lagerførende tømmerhandlere.

Komposit rådner ikke, har ingen synlige knaster der falder ud, ingen svindrevner, ingen harpiks og revner ikke med tiden. Kirkedal Komposit har med sine unikke materialer og processer opnået styrke til det skandinaviske klima og kan ikke angribes af råd, svamp eller insekter.

Yderligere information

Længde

4 m, 6 m

TOP