Kirkedal Komposit Imprægnering

DKK262,95

Beskrivelse

Kirkedal Imprægnering er klar til brug og skal ikke fortyndes. Sørg altid for at terrassen er ren og tør inden imprægneringen starter. Påfør væsken med gulvmoppe eller blød malerrulle, tag ét bræt ad gangen – og kør lange bløde strøg på langs – og aldrig på tværs.

Husk at du aldrig må imprægnere i direkte sollys.
1 ltr. rækker ca. 6-8 kvm.

Download sikkerhedsblad

Beskrivelse

Imprægnering terrasse og hegn

Imprægnering terrasse og hegn hos Kirkedal Komposit.

Kirkedal Komposit Imprægnering sørger for at komposit afviser vand, olie, rødvin, derved undgår du at der kommer pletter på din terrasse.

Prisen er 249,95 kr.

Størrelsen er 1 ltr.

 

Hegn og terrasse rens

 

Stort udvalg af kvalitets komposit produkter

og mange års erfaring – Velkommen til Kirkedal

Komposit

Kirkedal Komposit (WPC = Wood Plastic Composite) terrasse og hegn er CE mærket, det gør at forbrugeren kan føle sig tryg ved produktet, og at det er lavet under ordentlige forhold. Ved hjælp af de nyeste teknologier og de bedste ingredienser, kan forbrugeren være sikker på at få et materiale af højeste kvalitet og dermed det mest perfekte resultat for terrasse eller hegn.

Kirkedal Komposit har sine egne unikke fordele og udseende. Der findes ikke et lignende produkt på markedet. Alle ordre leveres igennem lagerførende tømmerhandlere.
Kirkedal har et stort udvalg til terrasse og hegn. Med to produktgrupper inden for komposit, går det hele op i en højere enhed. Alle ordre leveres igennem lagerførende tømmerhandlere.

Komposit rådner ikke, har ingen synlige knaster der falder ud, ingen svindrevner, ingen harpiks og revner ikke med tiden. Kirkedal Komposit har med sine unikke materialer og processer opnået styrke til det skandinaviske klima og kan ikke angribes af råd, svamp eller insekter.

TOP