K1 Fer / Not Sanded (Pr. Stk) VAREPRØVE Inkl. Fragt

DKK49,00

Beskrivelse

Dimension: 25×200 mm
Farve: Black
Længde: 1800 mm / 4000 mm
Dækbredde: 190 mm
Stk. pr. pk. 4
Vægt pr. mtr. 2,5 kg.

DETTE ER BLOT EN VAREPRØVE!

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Vareprøve hegn

Vareprøve hegn hos Kirkedal Komposit.

Dimension: 25×200 mm
Længde: 1800 mm / 4000 mm
Dækbredde: 190 mm
Stk. pr. pk. 4
Vægt pr. mtr. 2,5 kg.

Dette smukke hegn passer perfekt til dig, der ønsker at hegnet skal være en forlængelse af det stilfulde hjem. Hegnet tilfører grunden en nordisk og moderne stil.

 

 Vareprøve hegn

 

Stort udvalg af kvalitets komposit produkter

og mange års erfaring – Velkommen til Kirkedal

Komposit

Kirkedal Komposit (WPC = Wood Plastic Composite) terrasse og hegn er CE mærket, det gør at forbrugeren kan føle sig tryg ved produktet, og at det er lavet under ordentlige forhold. Ved hjælp af de nyeste teknologier og de bedste ingredienser, kan forbrugeren være sikker på at få et materiale af højeste kvalitet og dermed det mest perfekte resultat for terrasse eller hegn.

Kirkedal Komposit har sine egne unikke fordele og udseende. Der findes ikke et lignende produkt på markedet. Alle ordre leveres igennem lagerførende tømmerhandlere.
Kirkedal har et stort udvalg til terrasse og hegn. Med to produktgrupper inden for komposit, går det hele op i en højere enhed. Alle ordre leveres igennem lagerførende tømmerhandlere.

Komposit rådner ikke, har ingen synlige knaster der falder ud, ingen svindrevner, ingen harpiks og revner ikke med tiden. Kirkedal Komposit har med sine unikke materialer og processer opnået styrke til det skandinaviske klima og kan ikke angribes af råd, svamp eller insekter.

Yderligere information

Farve

Black

TOP