GREY Kirkedal terrasse “Solid” VAREPRØVE Inkl. Fragt

DKK49,00

Beskrivelse

Størrelser: 18×130 mm, 20×200 mm

DETTE ER BLOT EN VAREPRØVE!

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Vareprøve terrasse grå

Vareprøve terrasse sort hos Kirkedal Komposit.

Størrelser: 18×130 mm, 20×200 mm

DETTE ER BLOT EN VAREPRØVE!

Er du usikker på hvilken farve der passer bedst til din nye terrasse? Med en vareprøve fra os, kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over, hvilken farve der er smukkest til dit hjem. Hvis du overvejer flere farver, anbefaler vi dig at købe en af hver farve, så du er helt sikker i din beslutning. Vi anbefaler dig også at købe en af hver profil du overvejer, for at se hvilken profil der passer bedst til dit behov. Vi står naturligvis altid til tjeneste med råd og vejledning omkring dit køb.

Læs også gerne denne artikel fra Bolius, da den kan have svarene på nogle af de spørgsmål du har i forbindelse med etablering af ny terrasse: https://www.bolius.dk/terrasser-af-trae-19205/

Vareprøve terrasse grå

 

Stort udvalg af kvalitets komposit produkter

og mange års erfaring – Velkommen til Kirkedal

Komposit

Kirkedal Komposit (WPC = Wood Plastic Composite) terrasse og hegn er CE mærket, det gør at forbrugeren kan føle sig tryg ved produktet, og at det er lavet under ordentlige forhold. Ved hjælp af de nyeste teknologier og de bedste ingredienser, kan forbrugeren være sikker på at få et materiale af højeste kvalitet og dermed det mest perfekte resultat for terrasse eller hegn.

Kirkedal Komposit har sine egne unikke fordele og udseende. Der findes ikke et lignende produkt på markedet. Alle ordre leveres igennem lagerførende tømmerhandlere.
Kirkedal har et stort udvalg til terrasse og hegn. Med to produktgrupper inden for komposit, går det hele op i en højere enhed. Alle ordre leveres igennem lagerførende tømmerhandlere.

Komposit rådner ikke, har ingen synlige knaster der falder ud, ingen svindrevner, ingen harpiks og revner ikke med tiden. Kirkedal Komposit har med sine unikke materialer og processer opnået styrke til det skandinaviske klima og kan ikke angribes af råd, svamp eller insekter.

Yderligere information

Dimension

18×130 mm, 20×200 mm, 22×300 mm

TOP